INVESTMENT BANKING

Arctic Ultra 6633, ediția 2021 – Un nou an, o ediție altfel

PCF Investment Banking, companie locală de consultanță financiară, susține și în acest an, cursa clujeanului Vlad Crișan Pop în ultramaratonul 6633 Arctic Ultra Virtual Race 2021. Ca urmare a pandemiei, ediția din 2021 a cunoscutului maraton a fost amânată, dar asta nu îl va împiedica pe Vlad să alerge pentru copiii care au nevoie de bursele educaționale MagicEdu și în acest an.

Startul ultra-maratonului virtual va avea loc pe 1 martie 2021, în Cluj, și se va încheia în Constanța, parcursul fiind trasat prin Sighișoara, Brașov și MagicHome București. Ca de obicei, Vlad va fi mânat de-a lungul cursei de dorința de a ajuta copiii bolnavi de cancer din Asociația Magic și de a strânge fondurile pentru burse educaționale pentru aceștia.

Anul trecut, în ianuarie, Asociația Magic a creat proiectul MagicEdu, prin care 100 de copii care suferă de afecțiuni grave și ale căror familii întâmpină  dificultăți financiare, vor primi câte o bursă lunară de 500 de lei. Astfel, copiii sunt sprijiniți în continuarea studiilor, în pofida greutăților prin care trec, alături de părinții lor.

Fiecare pas pe care Vlad îl va face în cursa de 620 de kilometri va duce copiii mai aproape de burse și de un viitor mai bun. Lupta lui va continua și în acest an, în pofida pandemiei și a drumului lung. Și efortul său trebuie dublat de sprijinul comunității, al donatorilor și al sponsorilor. PCF Investment Banking se numără printre companiile care vor continua să îl susțină pe Vlad și în 2021.

“Ne bucurăm că putem sprijini cursa lui Vlad și în acest an. Altruismul și determinarea de care dă dovadă nu pot fi decât un exemplu pe care suntem datori să îl urmăm. Închidem un an dificil, care, probabil, a pus multă lume pe gânduri în legătură cu ce am putea face mai bine, cum am putea să îi protejam pe cei din jur mai bine. Vlad duce aceste întrebări mai departe, cu un obiectiv clar și cu un impact pozitiv direct, care aduce o binevenita alinare în viața micilor luptători și a părinților lor.” – Mihai Iordan, Managing Partner PCF Investment Banking.

Despre Asociația MagiCamp

MagiCAMP este o asociație non-profit care organizează tabere pentru copiii diagnosticați cu cancer sau alte afecțiuni grave, desfășurând și proiecte precum MagicHOME, MagicTICKET, MagicBOX,  MagiCALL.

Despre PCF Investment Banking (cunoscut anterior drept Professional Capital Finance)

PCF Investment Banking este lider pe piața locală de consultanță financiară cu un focus puternic pe servicii de corporate finance, tranzacții sindicalizate, M&A și private equity investments.Cu peste 15 ani de experiență oferită de consultanți și un volum de tranzacții de peste 1,5 miliarde de euro, PCF InvestmentBanking este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de profil, cu expertiză pe zona industrială, agricultură și infrastructură și cu un portofoliu de clienți ce include atât companii cu capital românesc, cât și companii cu capital extern.