EN
RO
INVESTMENT BANKING

PARTENERII NOȘTRI

INVESTMENT  BANKING
Echipa PCF Investment Banking este formată din experți financiari experimentați si de încredere, formați în mediul financiar românesc, ale căror valori comune sunt apetența pentru excelență și integritate în business.

Experiența noastră colectivă acoperă totul de la fundamente ale pieței locale si analiză financiară până la managementul întregului proces de tranzacție și inchidere a deal-urilor de dimensiuni medii sau mari.

Cunoașterea detaliată a pieței și instituțiilor financiare ne oferă un avantaj unic în toate stagiile unei tranzacții și in modul în care operăm, avantaj folosit în beneficiul clienților noștri.
  • >
    Mihai Iordan
  • >
    Mihai Murgu
Cu peste 20 ani experiență în mediul de investment banking, Mihai a consiliat îndeaproape antreprenori și manageri din industrii variate pentru închiderea unor tranzacții importante, aducând mereu un plus de fler și insight strategic asupra pieței financiare din România.

Mihai este fondatorul PCF și experiența lui acoperă finanțările structurate, atragere de finanțare, M&A. și private equity.
Mihai ocupă poziția de Partener în cadrul companiei și conduce echipa noastră de Finanțări Corporative, acoperind totul de la levereged buyouts, împrumuturi sindicalizate și club loans.

Orientat către rezultate și client, Mihai sprijină organizațiile complexe să își structureze, negocieze și implementeze tranzacții de dimeniusiune mare a căror miză este reducerea riscului de lichiditate, optimizarea structurii de capital și creșterea eficacității și agilității organizației.