EN
RO
INVESTMENT BANKING

Corporate
social responsibility

Ediția toamnă 2021

Elbrus 5632
Lupta continua

Parteneriatul pentru fapte bune dintre compania locală de consultanță financiară PCF Investment Banking și asociația MagiCamp nu se oprește. Vlad Crișan Pop va urca în perioada 30 August-9 Septembrie, pe cel mai înalt vârf din Europa, Elbrus (5632 m), unul dintre cele șapte cele mai înalte vârfuri de pe fiecare continent, pentru copiii care au nevoie de burse educaționale MagicEdu.
Restricțiile din Rusia cauzate de pandemie pun si în acest an în dificultate organizarea, dar Vlad își va lua puterea pentru aceasta urcare din de dorința de a ajuta copiii bolnavi de cancer din Asociația Magic și de a strânge fondurile necesare pentru burse educaționale pentru aceștia.
EDIȚIA 2021

Arctic Ultra 6633
Un nou an, o ediȚie altfel

PCF Investment Banking, companie locală de consultanță financiară, susține și în acest an, cursa clujeanului Vlad Crișan Pop în ultramaratonul 6633 Arctic Ultra Virtual Race 2021. Ca urmare a pandemiei, ediția din 2021 a cunoscutului maraton a fost amânată, dar asta nu îl va împiedica pe Vlad să alerge pentru copiii care au nevoie de bursele educaționale MagicEdu și în acest an.
Startul ultra-maratonului virtual va avea loc pe 1 martie 2021, în Cluj, și se va încheia în Constanța, parcursul fiind trasat prin Sighișoara, Brașov și MagicHome București. Ca de obicei, Vlad va fi mânat de-a lungul cursei de dorința de a ajuta copiii bolnavi de cancer din Asociația Magic și de a strânge fondurile pentru burse educaționale pentru aceștia.
EDIȚIA 2020

Arctic Ultra 6633
Un parcurs plin de lecții

PCF Investment Banking a susținut la începutul acestui an cursa clujeanului Vlad Crișan Pop în ultramaratonul Arctic Ultra 6633.

Arctic Ultra 6633 este unul dintre cele mai dure teste de rezistență prin care poate trece un om, atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic.
Acest ultramaraton  desfășurat în condiții extreme, într-unul dintre cele mai neprietenoase colțuri ale lumii,  nu este doar despre a trece linia cercului arctic, ci despre a trece linia propriilor limite.
Ultramaratonul oferă două opțiuni de traseu – de 193 de kilometri sau de 620 de kilometri.
EDIȚIA 2019

Arctic Ultra 6633
Cursa pentru educație

Asociația MagiCamp s-a remarcat în ultimii ani prin proiectele și munca depusă înfolosul copiilor cu afecțiuni grave și ale părinților lor. Voluntarii dinspatele asociației lucrează de peste 6 ani, zi și noapte,  pentru a readuce zâmbetul copiilor a căror viață a fost dată peste cap de afecțiuni oncologice, arsuri grave sau care au pierdut pe cineva drag
Programele asociației MagiCamp au crescut de la an la an, cu ajutorul donațiilor și voluntarilor dispuși să se implice. Deși asociația a început prin programe dedicate copiilor cu afecțiuni oncologice grave, de-a lungul timpului, au fost dezvoltate și alte proiecte care au avut un impact benefic în viața copiilor afectați de problemede sănătate.

Un Crăciun mai aproape de casă

Școala pentru Elevi Deficienți de Vedere din București este una dintre puținele instituții specializate din România care oferă școlarizare și internat copiilor cu deficiențe de vedere de vârstă școlară și preșcolară din întreaga țară, pentru clasele I-VIII.

În fiecare an, aproape 200 de copii sunt înscriși la această școală și beneficiază pe lângă curiculum-ul școlii de masă, de planuri de intervenție personalizate și terapii educaționale integrate.
Școala din strada Austrului s-a remarcat mereu prin efortul cadrelor didactice de a îmbogăți programa clasică cu activități extrașcolare care ii pregătesc pe cei mici pentru o viitoare profesie.

În fiecare an, copiii alături de profesori, găzduiesc un Târg de Crăciun, de unde vizitatori pot achiziționa obiecte confecționate de elevi, eveniment urmat de serbarea anuală.